Ping IT igen i år en del af GGW

GGW gjorde det igen!

I et storslået setup i Gigantium i Aalborg blev der i weekenden afholdt Nordjyllands største LAN og E-sports event GGW.

1500 aktive deltagere dannede rammen for et flot arrangement, hvor børn i alle aldre dystede i forskellige spil. Mere end 4000 gæster kiggede forbi henover weekenden og kunne følge de intense kamp på storskærme og prøve de forskellige aktiviteter der var opstillet til lejligheden.

Ping IT er stolte over at være en del af dette event. Vi stillede hverken med et Counterstrike hold eller en bod, men var en stor del af hele IT-infrastrukturen.

Hele eventet blev nemlig kørt på refurbished servere leveret af Ping IT, noget der krævede en del forberedelse for at sikre, der var nok "power" til at gennemføre et så stort arrangement og give alle en god oplevelse.

Vi var derfor rigtig glade for den feedback der efterfølgende kom fra arrangørerne, at der ikke havde været nogle server issues, hverken på perfomance eller stabilitet.

Internt i Ping IT var det samtidig en bekræftelse i, at vores procedurer og tekniske ekspertise virker til fulde, således vi med relativt kort varsel, kunne planlægge, konfigurere og teste så mange servere, for til slut at kunne levere et færdigt produkt, der lever fuldt op til partnerens forventning.

 

© Ping IT A/S 2024