Hardware service kontrakter

Forlæng levetiden på dit IT-hardware.

De fleste virksomheder har forskellige generationer af IT-udstyr stående i deres driftscentre. Oftest er up-to-date udstyret sat til at drive kritiske løsninger og applikationer, mens der til test- og udviklingsmiljøer, informationsløsninger og mindre kritiske services med fordel kan anvendes udfaset udstyr fra andre dele af forretningen, eller ældre men yderst velfungerende udstyr.
  
Men den største udfordring ved driften af disse løsninger og systemer er typisk udfordringen ved at skulle have et lager af reservedele liggende eller blot adgangen til den rigtige reservedel på det rette tidspunkt. Det binder både plads og kapital. Det har Ping IT en service, som afdækker.
  
Ping IT hardware service er en løsning, som giver de rette redskaber til at kunne forlænge kørende IT-HW uden frygt for, at der kommer til at mangle dele til systemet i takt med, at disse måtte gå ned. Det være sig diske, strømforsyninger, I/O kort, bundkort etc. Og som vi kender det fra andre situationer, så er det enten alt for dyrt eller simpelthen ikke muligt at købe nye reservedele.
  
Med en tilpasset Ping IT hardware aftale bruger du Ping IT som lager og som garanti for, at de dele, der skulle blive brug for, rent faktisk også er tilgængelig i den periode, du ønsker at køre udstyret videre. Via vores højkvalitets renoverede produkter sparer du ikke kun omkostningerne ved lagerstyring og pladsbindingen, men du frigør også tid. Vores services reducerer administrations opgaver.
  
Du får mulighed for at fokusere på din kernevirksomhed, mens vi tager hånd om reservedelene. Vi har altid reservedelen på lager hos os selv og tilbyder gerne et fremskudt lager med kritiske dele, såfremt det er påkrævet som følge af strikte SLA’er mv.
  
Vi forpligter os til at have alle relevante reservedele klar til dig i hele aftaleperioden. Det er din garanti for at få mere ud af de systemer og HW, som opfylder deres rolle og ikke behøver at blive udskiftet til fordel for nyt udstyr.

© Ping IT A/S 2023