IT hardware

Ping IT, din partner i både køb, salg og servicering af brugt IT udstyr

Køb refurbished IT-udstyr

Ping IT er specialister i brugt/refurbished IT hardware. Det gælder alt fra reservedele og opgraderinger til servere og storage til komplette konfigurerede maskiner. 

Læs mere

Sælg udfaset IT-udstyr

Få et uforpligtende købstilbud fra en professionel samarbejdspartner, som sætter datasikkerhed i højsædet.

Læs mere

IT-Hardware Servicekontrakt

Nedetid på servere og storage er både dyrt og frustrerende for alle virksomheder. Med en Ping IT Hardware Servicekontrakt sikres dit eksisterende hardware en langt længere levetid.

Læs mere

Det forpligter at være leverandør til over 50 lande

Siden 2012 har Ping IT været en solid, velrenommeret og uafhængig leverandør af IT-HW til kunder fra det meste af verden. Der er vi, fordi vi ved hvor vigtigt kvalitet, kompetencer og leveringssikkerhed er for modtageren af vores udstyr. Fejler vi, så spilder vi ressourcer og kræfter i den anden ende.
  
Alle produkter fra Ping IT sælges med garanti på linje med standarder og lovkrav i markedet – og lidt mere til. På alle leverancer fra Ping IT får du således op til 12 måneders garanti, med mulighed for tilkøb af en forlænget garanti, hvis det er nødvendigt.
  
EN GARANTI ET IKKE NOGET VÆRD UDEN EN GARANTI!
  
Du kan være helt sikker på, at vi også er her om 12 måneder! Vi vægter således finansiel stabilitet og likviditetsmæssigt værn højt, hvilket bl.a. har givet os en AAA finansiel kreditvurdering af Bisnode i både 2017 og 2018. Risikoen for at en leverandør bukker under er ikke ukendt i IT-verdenen. Men hos os er den. Det garanterer vi!
Vil du høre mere om vores garantiforpligtelse, eller har du behov for at få forlænget garantien på produkter du køber via Ping IT, så tag fat i os med det.

© Ping IT A/S 2021