Bæredygtighed

Født som cirkulær økonomisk virksomhed


Enhver virksomhed udspringer af en idé, specielle kompetencer, behov eller efterspørgsel i markedet. For Ping IT udspringer vores berettigelse af et stærk fokus på cirkularitet og bæredygtighed og evnen til at handle på det.
  
Ping IT er således garant for muligheden for at få allerede produceret IT-udstyr tilbage til markedet, når én ejer ikke længere kan gøre brug af det, men en anden mangler det.
  
Er der ikke nogen, der mangler det, eller er det ikke bæredygtigt at genanvende udstyret, så tager vi også fuldt ansvar for at sikre, at udstyret oparbejdes under ordnede forhold og genbruges til nye materialer.
  
Læs mere om vores dedikerede indsats mod at øge den bæredygtige udvikling indenfor IT-området her på siden.

Ansvarlighed er rammen om Ping IT

På det grundlag har vi opbygget en cirkulær økonomisk forretningsmodel, som bringer os på forkant med fremtidens krav om bæredygtig udvikling, og som allerede i dag udfordrer måden mange virksomhedsejere, virksomhedsledere og beslutningstagere tænker på, når talen falder på, hvordan IT-udstyr og databærende medier udfases og nedtages i dag.

Samfundet og de nye generationer stiller krav til omtanke, genbrug og har en klar holdning til, hvordan vi bør anvende og bruge vores ressourcer. Det gælder såvel mennesker som råvarer.

Det er et krav, som vi ikke kan løfte alene, men som vi sammen med vores kunder handler på og får til at ske. Er Jeres virksomhed ikke der endnu, så er det – ærlig talt – på tide.

 

Vi skaber rummelige arbejdspladser

Bæredygtighed er i vores verden mere end blot omverdenen, miljøet eller hensyntagen til økonomi og finansielle besparelser. Det handler i særdeleshed også om mennesker. Vi har derfor et stort fokus på socialt ansvar og på at sikre mulighed for og rummelighed til de mennesker, som af den ene eller anden årsag har eller har haft udfordringer med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.


En stor del af vores indsats på det område kan vi sikre, fordi vi ganske enkelt har indrettes os efter det.


I tæt samarbejde med kommunale jobcentre, institutioner samt socialøkonomiske virksomheder søger vi at give mennesker, som står udenfor arbejdsmarkedet, en mulighed for at virke og opnå forøget livskvalitet via et arbejde hos Ping IT.


Men vi gør det ikke med lukkede øjne og med håb om succes på den korte bane. Vi tror på, at vi med tætte samarbejdsrelationer med de rette partnere, vores kunder og en fælles forståelse for forskelligheder og tilpasning hertil kan skabe et økonomisk fundament, som sikrer os, vores partnere samt vores nye medarbejdere en arbejdsplads i lang tid fremover.

Små job med mening

I Aalborg Kommune er der virksomheder med ildsjæle, som tror på, at det er muligt sammen at rykke ved den udfordring, som en del borgere har med at komme ind og få fodfæste på arbejdsmarkedet. I en Code of Care task-force har vi etableret konceptet ”Små job med mening”, som har en målsætning om at få 365 medborgere i arbejde indenfor 365 dage.

Som deltager og ambassadør for Små job med mening søger vi virksomheder, som er villige til at åbne for en ny medarbejder som, i op til 10 timer om ugen, kan hjælpe til på arbejdspladsen. 

Tag fat i os og hør, hvordan I bliver en del af noget meningsfuldt.

Vil du selv læse mere om task forcen og dets medlemmer, så klik her for at gå til websitet for Små job med mening.

 

© Ping IT A/S 2023