Om

Vores historie

Ping IT A/S er en uafhængig international IT-handels og servicevirksomhed beliggende i Aalborg i Nordjylland. Virksomheden blev etableret i 2012 af Jesper Villadsen og Morten Rasmussen, som, via mere end 15 års brancheerfaring, valgte at gå i markedet med egen virksomhed med henblik på at udfylde det hul i markedet, som etablerede producenter og distributører ikke prioriterer, og som eksisterende handelsvirksomheder ikke varetager seriøst nok. Ping IT består i dag af 2 professionelle business units samt et administrationsteam, som understøtter de 2 units:
    
Virksomheden implementerede i november 2018 et nyt ledelsessystem for informationssikkerhed efter ISO 27001:2013 standarden, som en af de første i sin branche i Danmark.  

Vores værdier - de bløde først

Ping IT Services er født ud af den cirkulære økonomi. Vores fundament har altid været at genbruge og genanvende flest mulige materialer og produkter til det formål, de er skabt. Det har vi opbygget en forretningsmodel omkring, som bringer os, vores kunder og partnere på forkant med fremtidens krav om en reel bæredygtig verden.


Der er ingen tvivl om, at verdenen har brug for nyudvikling og opdatering af teknologi, så vi modsvarer de krav og behov, der stilles af mennesker, virksomheder og omverdenen, samt de fordele der ligger i udviklingen. Men det betyder ikke, at vi skal fortsætte med den industrielle lineære tanke om, at producere, bruge og smide væk. Det kan og bør vi gøre meget mere intelligent.


Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe virksomheder med at blive en aktiv del af vores cirkulære økonomiske fundament. Men det skal vi gøre i respekt for de virksomheder, vi arbejder sammen med, så vi ikke opnår noget på gyngerne, som vi taber på karrusellerne. Derfor respekterer vi krav, forhold, politikker og praktik og får det til at passe med vores services.


Sammen med det cirkulære økonomiske ansvar, fokuserer vi også på at tage et socialt ansvar. Derfor arbejder vi med både kommunale institutioner, såvel som sociale økonomiske virksomheder, mod det mål at bringe mennesker, som ikke har fat i arbejdsmarkedet i dag, ind på det igen.

Vores værdier - og så de hårde

Hos Ping IT arbejder vi ud fra et værdisæt, som har fokus på både måden vi agerer, samhandler og udvikler vores forretning på.
  
Værdisættet er:
  
Valuable:
Værdi er mange ting. Det dækker ikke alene over den værdi, vi kan tilføre ved højkvalitetsprodukter og services, men også den værdi vi kan tilføre mennesker, samarbejder og omgivelser.
  
Sustainable:
Bæredygtighed er en markant del af Ping IT's fundament. Bæredygtighed betyder for os både en respekt og hensyntagen til miljø, men i lige så høj grad til mennesker og virksomheder.
  
Secure:
Hos Ping IT er sikkerhed vitalt for indgåelse af aftaler og handler. Datasikkerhed er sat i højsædet, og de procedurer og processer, vi er baseret på grundlag af, har til formål at varetage den hardware og de fortrolige data, som ligger på alle typer af databærende medier, vi handler og håndterer. Men sikkerhed er også en vigtig brik i vores tilgangsvinkel til leverancer. Du skal have sikkerhed for, at det IT-udstyr, der købes hos Ping IT, er testet, har garanti, er ægte, og at det kommer frem til dig til den aftalte pris og på det aftalte tidspunkt.

Fremtiden

Ping IT har en målsætning om at kunne bistå IT-professionelle såvel som private og offentlige virksomheder i hele Skandinavien med deres indkøb og håndtering af IT-HW i det daglige. Målet er en reduktion og optimering af virksomhedernes finansielle og tidsmæssige ressourcer på et fundament af cirkularitet og bæredygtighed til fordel for miljø og mennesker.

© Ping IT A/S 2023