Låge nummer 4: KVALITETSUDDANNELSE

Vores fokus

Delmål 4.4 // ”Inden 2030 skal antallet af unge og voksne, der har relevante færdigheder, herunder tekniske og erhvervsfærdigheder, for ansættelse, anstændige job og iværksætteri, øges væsentligt.”

 

Vores indsats

Ping IT arbejder for at opnå, udbygge og vedligeholde samarbejder med både offentlige institutioner og private aktører i uddannelsesøjemed.

Ping IT stræber efter, at unge og voksne med relevante færdigheder, under deres uddannelse, får mulighed for at indhente og opnå nødvendig erhvervserfaring gennem praktikforløb hos Ping IT. Vi har haft både nationale og internationale studerende i praktikforløb, og det har sågar ført til efterfølgende ansættelse i Ping IT.

Disse samarbejder øger derved mulighederne for fastansættelse samt lysten og evnen til at starte egen virksomhed for unge og voksne under uddannelse.

Tidligere praktikant, Mikolaj Plotecki, siger om sin tid i Ping IT:

”I forbindelse med mit studie var jeg i praktik hos Ping IT som IT-trader. Her lærte jeg meget om handel og de forskellige mekanismer inden for dette. Det var fedt at få prøvet teori af i praksis. Jeg blev efterfølgende ansat i Ping IT, og jeg fik en masse erfaring med i rygsækken, som jeg bruger i mit nuværende virke. Det var en god start på min arbejdskarriere, og jeg kan varmt anbefale Ping IT som praktikplads.”

 

© Ping IT A/S 2024