Lad os sige det, som det er: Vi tager datasikkerhed relateret til udfaset IT-udstyr dybt alvorligt. Om end det burde være selvsagt for alle ansvarlige, virksomhedsledere og bestyrelser, så er realiteterne i langt de fleste virksomheder en ganske anden. Og måske med god grund.
Ingen ansættes til eller måles konkret på evnen eller detaljerne omkring håndteringen af udfaset IT-udstyr og data. Endvidere har området historisk set haft ekstremt lidt bevågenhed og slet ingen plads i omkostningsbudgettet. Derfor ser vi fortsat, at mange blot betragter det udfasede IT-udstyr og tilhørende data, som ”en opgave de ansvarlige forventes at løse”.
Det er et faktum, som et samarbejde med Ping IT kan ændre på.
Vi har baseret alle vores handlinger og aftaler ud fra et solidt procesfundament, en omfattende databehandleraftale og en stringent serviceaftale.
Denne service og de aftaler sikrer, at I som virksomhed får lagt enhver handling omkring og behandling af IT-udstyr og medier i rammer og samtidigt opnår at blive komplementære med de krav, som Persondataforordningen stiller til alle virksomheder omfattet heraf.
Læs mere om GDPR/databeskyttelsesforordningen, dataansvar og indgåelse af databehandleraftale her, eller læs mere om de tekniske redskaber vi anvender, og som understøtter enhver type virksomhedskrav og -forventninger, her.
Man kan godt gå over åen efter vand, men det er sjældent det bedste valg eller særlig nødvendigt. Alligevel ser vi rigtigt mange virksomheder, som agerer sammenligneligt, når det gælder datadestruktion.
Lukker vi et øjeblik øjnene for det økonomiske tab, den negative indflydelse på vores miljø eller manglen på kompetencer, så er det heller ikke det bedste eller mest sikre valg at lade sine databærende medier ødelægge fysisk. Hverken ved hjælp af søm/hammer metoden, eller ved at lade en skrot- og genvindingsvirksomhed makulere de databærende medier. Sidstnævnte kræver i øvrigt en databehandleraftale. Har I den på plads?
Vi ved, at en processtyret datasletning udført af screenet og uddannet personale i sikre lokationer ved hjælp af SW, degaussing eller shredding kan sikre, at ingen data kan genskabes.
Loven forbyder det ikke, men selv om søm/hammer metoden nok demotiverer de fleste amatøragtige datatyve, så har du hverken brugt din tid rigtigt eller kommet af med de databærende medier efter destruktionen. De forsvinder ikke af sig selv. Så bliv på den rigtige side af broen, når du skal have dine medier behandlet, og lad os hjælpe dig med det.
Ring +45 98 15 47 77 eller skriv til os her.
Ping IT A/S has changed name to T1A Enterprise A/S and have become a part of T1A Group.
As part of T1A Group we will going forward share a website with T1A A/S, T1A Ltd and T1A Deutschland.
Please visit the new website here: https://www.t1agroup.com/
(You will find us in the blue section under Asset recovery)
Although we change our name, we will remain at the same address, with the same VAT number and keep providing the same high level of support the company has been known for the past 12 years.
The change will be during the coming weeks, and we thank you all for your continued support and patience while we make the transition.
If you have any questions, please don't hesitate to reach out to us at +45 98 15 47 77.
Have a great day.
Best regards
T1A Enterprise A/S