IT –og elektronikskrot

IT –og elektronikskrot

.. kalder vi som udgangspunkt aldrig udfaset IT-udstyr. Det gør vi ikke, fordi vores tilgang til og syn på udfaset IT-udstyr er en anden.

Først og fremmest kan nedtaget udstyr være kilder til ekstremt meget data. Data som er enten fortroligt eller sensitivt. Er data sågar personfølsomt, så er lovkravene til, hvordan du skal agere (og konsekvenserne ved databrud), reguleret af databeskyttelsesforordningen. I værste tilfælde vil en virksomheds fortrolige forretningsdata kunne være mere skadelige at miste til offentligheden end en bøde for overtrædelse af databeskyttelsesforordningen.

En Ping IT Managed Serviceaftale kan sikre, at I som virksomhed både efterlever kravene til jer som dataansvarlig efter databeskyttelsesforordningen, og samtidigt opnår mulighed for at fokusere på jeres kerneforretning uden at gå på kompromis.

Læs mere om Managed Services

  

Elektronikskrot kræver andre kompetencer

Desværre er virkeligheden dog også, at der er IT-udstyr, der som udgangspunkt aldrig er efterspørgsel efter, eller hvor udbyttet, miljøpåvirkning eller indsatsen ikke matcher indsatsen. Det kan dreje sig om kabler, keyboards, computermus, monitorer og små fladskærme, ældre printere, brugt printertoner, batterier, gamle lap- og desktops, ældre mobiltelefoner og lignende. Her er vores primære ansvar at sikre, at dette udstyr bliver genanvendt cirkulært fremfor bare skrottet. Det gør vi ved hjælp af egne ressourcer, og sammen med vores miljøgodkendte og certificerede samarbejdspartnere indenfor genvinding.

Når det gælder håndteringen af den rene elektronikskrot (fjernsyn, lamper, hvidevarer o.l.), så er Ping IT ikke den rigtige partner for jer.
  
Vi hjælper dog meget gerne med at sætte et møde op mellem jer og den til formålet bedste genvindingspartner, som vi samarbejder med. Her sikres du samme kvalitet og professionalisme, som den Ping IT står for.
  
Ring til os på +45 98 15 47 77, eller tag kontakt til os her for yderligere dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

  

Bæredygtigt indkøb er det nye sort

I vores verden er brugt ikke lig med gammelt. Brugt dækker også relativt nyt udstyr, som måske bare er blevet for småt til nogle, men passer fint til andre, eller som sågar bare er købt forkert ind. Udstyr, som udfases eller nedtages, kan skyldes en virksomheds politikker, øgede performance krav eller stigende omkostninger ved vedligehold uden, at det pågældende udstyr er ubrugeligt.


Vi har den holdning, at brugt udstyr ikke er skrot, med mindre det ikke er bæredygtigt at gøre det klar til genbrug. Hvis udstyret kvalificerer sig til genanvendelse, så gennemgår det en procedure for test, rengøring og pakning af vores tekniske afdeling, hvorefter vi kan sende det ud i markedet igen med fornyet garanti.


Du kan læse mere om mulighederne for at få mere ud af mindre her.

© Ping IT A/S 2023